Invitație participare la eveniment de multiplicare – proiect FREEDOM – Programul ERASMUS+, Acținea Cheie 2

2
  • Postat de Claudia-Gabriela Guină
  • Postat in

Invitatie eveniment de multiplicare proiect FREEDOM – Programul ERASMUS+ – conferinta (dati clic aici ca sa accesati invitația)

Programul Erasmus+

Acținea Cheie 2 – Cooperare pentru inovare și schimb de bune practici

Parteneriat strategic în domeniul formării profesionale

Titlul proiectului: Free Resourceful – Entrepreneurs Experiencing Daringness On the Move – FREEDOM

(Resurse disponibile – Antreprenori experimentând curajul în acțiune – FREEDOM)

Nr. contract: 2014-1-RO01-KA202-002946

            Vă adresăm invitația de a participa vineri, 19 august, ora 900, la evenimentul de multiplicare – conferință de închidere, din cadrul Programului Erasmus+, proiectul nr. 2014-1-RO01-KA202-002946, ,,FREEDOM – Free Resourceful – Entrepreneurs Experiencing Daringness On the Move” – parteneriat strategic în domeniul formării profesionale, parteneriat între următoarele organizații din Europa: Istituto d’Istruzione Superiore Crocetti-Cerulli din Giulianova – Italia, Ensemble Scolaire Lasalle Saint Charles din Saint Pierre – Insulele Reunion, Franța, Struer Oestre Skole din  Struer – Danemarca, Etimesgut Halk Egitim Merkezi din Ankara – Turcia, Srednja zdravstvena in cozmeticna scola Maribor din Maribor – Slovenia, Sint-maartenscollege din Maastricht – Olanda, Școala Gimnazială nr. 5 și Colegiul Național Economic “Theodor Costescu”, ambele din Drobeta Turnu Severin – România.

             Proiectul și-a propus îmbunătățirea nivelului competențelor de antreprenoriat online ale elevilor – în special a celor proveniți din medii defavorizate – în conformitate cu planurile locale și regionale de dezvoltare, precum și cu strategia de dezvoltare Europa 2020, ca urmare a implicării elevilor defavorizați într-un program de orientare pentru o carieră antreprenorială în mediul online, prin intermediul firmelor de exercițiu dezvoltate în cadrul proiectului.

            Îmbunătățirea competențelor digitale, precum și cele de comunicare de afaceri în limba engleză, în mediul online, au reprezentat o prioritate pentru succesul proiectului. Sistemul Blended Learning prin intermediul sesiunilor face-to-face și online la distanță, a oferit elevilor șansa de a-și îmbunătăți competențele de limba engleză, în timp ce TIC a fost instrumentul operațional prin care au dobândit competențe de antreprenoriat online.

            În cadrul proiectului au fost create următoarele rezultate intelectuale: o propunere de curriculum livrat în regim Blended Learning, “E-business & Internet Marketing pentru firmele de exercițiu inovatoare,  un Kit educational cu video-tutoriale pentru un cursul livrat în regim Blended Learning, denumit “E-business & Internet Marketing pentru firmele inovative de exercitiu”, un ghid înregistrat cu ISBN: “Sfaturi și trucuri pentru o comunicare de afaceri eficientă și creativă în mediul online”, o platformă de eLearning și un joc educațional online pentru verificarea competențelor de antreprenoriat online.

            Am fi onorați dacă ………. ar putea fi prezentă prin reprezentantul său la evenimentul organizat de Școala Gimnazială Nr. 5, Drobeta Turnu Severin, în calitate de partener de proiect, beneficiar al proiectului FREEDOM, responsabil cu organizarea acestui eveniment de multiplicare.

            Toate cheltuielile privind deplasarea, cazarea si masa vor fi suportate de către Școala Gimnazială Nr. 5.

            În vederea intocmirii tuturor formalităților de deplasare, vă rugăm sa ne comunicați acordul de participare până cel târziu în data de 01.08.2016, prin fax: 0252211075 și email: scoala5drobeta@gmail.com.

Cu deosebită considerație,

Director,

Prof. Claudia-Gabriela GUINĂ

Blog Attachment